Πανελλήνιο Τουρνουά Καλλιτεχνικού Πατινάζ 2021

Πανελλήνιο Τουρνουά Καλλιτεχνικού Πατινάζ 2021

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Πανελλήνιο Τουρνουά Καλλιτεχνικού Πατινάζ που αφορούσε την χρονιά 2021, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χειμερινών Αθλημάτων (ΕΟΧΑ), που διεξήχθη το Σάββατο 29 και την Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2022 στο παγοδρόμιο της ICE ARENA “Athens Heart” στην Αθήνα.

Το Σωματείο μας είχε την χαρά να κατακτήσει 3 χρυσά, 2 ασημένια και 1 χάλκινο μετάλλιο από τις συνολικά 7 συμμετοχές μας σε 5 διαφορετικές κατηγορίες.

Πιο συγκεκριμένα:

2η θέση Κων/νος Μακρής στην κατηγορία Cubs Boys

1η θέση Μπριστένα Νεάκσου στην κατηγορία Cubs Girls

1η θέση Ιωάννα Λουκέτσα-Ταμπάκη στην κατηγορία Intermediate Novice Girls

3η θέση Ηλέκτρα Τσανάη στην κατηγορία Basic Novice Girls

1η θέση Στέλλα Μακρή στην κατηγορία Junior Women

2η θέση Δέσποινα Κατσαρού στην κατηγορία Junior Women

4η θέση Ζωή Μαρκέλλου στην κατηγορία Open 1 (younger group)

Θα θέλαμε να δώσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια και στις 7 αθλήτριες του Σωματείου μας που συμμετείχαν στο φετινό Πανελλήνιο Τουρνουά και πέτυχαν για ακόμα μια χρονιά καταπληκτικές επιδόσεις!

Επίσης να δώσουμε τα εύσημα για την πολύ καλή οργάνωση των αγώνων στην Ελληνική Ομοσπονδία Χειμερινών Αθλημάτων καθώς και στο παγοδρόμιο ICE ARENA “Athens Heart” και να τους ευχαριστήσουμε για αυτήν την σημαντική εμπειρία που βίωσαν όλοι οι αθλητές και παράγοντες του Σωματείου μας, ειδικά μετά από την αποχή από αγωνιστική δραστηριότητα σχεδόν 2 ετών λόγω της πανδημίας.

Τέλος, να ευχαριστούμε πολύ τους τους Έλληνες και Διεθνείς κριτές των αγώνων που μας τίμησαν με την παρουσία τους, καθώς φυσικά και όλους τους γονείς που υποστηρίζουν έμπρακτα τους αθλητές και το άθλημα του καλλιτεχνικού πατινάζ στον πάγο στην Ελλάδα μας!

facebook
twitter
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων