ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΑΤΙΝΑΖ

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΑΤΙΝΑΖ

Για όσους ενδιαφέρονται για το άθλημα του καλλιτεχνικού πατινάζ, είτε για να μάθουν τα πρώτα βήματα ώστε να κινούνται με άνεση και ασφάλεια στον πάγο ή για να προχωρήσουν και να εξελιχθούν στο ιδιαίτερο αυτό άθλημα, μπορούν να ξεκινήσουν μαθήματα με πιστοποιημένους προπονητές στο κλειστό παγοδρόμιο της εταιρείας ICE ARENA που βρίσκεται στο εμπορικό κέντρο “Athens Heart”, Πειραιώς 186 στον Ταύρο.

Τα μαθήματα μπορούν να τα ξεκινήσουν παιδιά άνω  των 3 ετών και φυσικά και ενήλικες, πραγματοποιώντας ιδιαίτερα ή γκρουπ μαθήματα διάρκειας 30 ή 60 λεπτών. Σε συνεννόηση με τον προπονητή και φυσικά με τους στόχους του κάθε αθλητή, θα οριστεί και η συχνότητα των μαθημάτων, συνήθως πάντως 2 με 3 φορές την εβδομάδα είναι μια καλή συχνότητα για να υπάρξει μια γρήγορη βελτίωση πάνω στις βασικές τεχνικές του πατινάζ ώστε να φτάσει κανείς ακόμη και σε συμμετοχή σε Τεστ & Αγώνες της Ελληνικής Ομοσπονδίας καθώς και σε συμμετοχή άλλων καλλιτεχνικών εκδηλώσεων.

Τα μαθήματα πραγματοποιούνται κατά τις ώρες λειτουργίας του παγοδρομίου και απαιτείται προηγουμένως να έχει κλειστεί ραντεβού απευθείας με τον εκάστοτε προπονητή.

Το κόστος των μαθημάτων καθορίζεται από τους προπονητές και είναι ανεξάρτητο από την τιμή εισόδου του παγοδρομίου η οποία είναι 15€ και ισχύει για απεριόριστο χρόνο παραμονής στην παγοπίστα. Το παγοδρόμιο παρέχει και τη δυνατότητα μηνιαίας κάρτας κόστους 120€ για απεριόριστες επισκέψεις μέσα στο μήνα για αυτούς που θα προπονούνται και θα κάνουν μαθήματα με μεγάλη συχνότητα.

Στο  παγοδρόμιο διαθέτουν τον απαραίτητο βασικό εξοπλισμό (παγοπέδιλα καλλιτεχνικού, γάντια, κλπ) για κάποιον που ξεκινάει μαθήματα πατινάζ χωρίς επιπλέον χρέωση, ωστόσο μπορεί κάποιος φυσικά να χρησιμοποιήσει τον δικό του εξοπλισμό.

Για περισσότερες πληροφορίες καλείτε
στο 6940 665 707.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της ICE ARENA:
www.icearena.gr

facebook
twitter
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων