Τακτική Γενική Συνέλευση της ΕΟΧΑ

Τακτική Γενική Συνέλευση της ΕΟΧΑ

Συμμετοχή στην Τακτική Γενική Συνέλευση της ΕΟΧΑ

Το Σωματείο Άβαντες συμμετείχε στην Τακτική Γενική Συνέλευση της ΕΟΧΑ το Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016 που έλαβε χώρα στην πόλη της Τρίπολης με εκπροσώπους την Πρόεδρο Πέννυ Κοντογεώργου και τον Ταμία Μιχαήλ Κουλούρη.

Στην συνέλευση παραβρέθηκαν εκπρόσωποι των 32 σωματείων καθώς και της ΕΟΕ, με τον πρόεδρο της ΕΟΧΑ κ.Γυρούση Δημοσθένη να κάνει τον αναλυτικό απολογισμό (Διοικητικός, Οικονομικός, Διαχειριστικός, Αγωνιστικός και Υλικών) της περασμένης περιόδου και να αναφέρει τα σημαντικότερα πεπραγμένα της τετραετίας του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου.

Ο Πρόεδρος της ΕΟΧΑ επίσης αναφέρθηκε στην αλλαγή της επωνυμίας της ΕΟΧΑ, στις αναβαθμίσεις του εξοπλισμού των γραφείων, καλωσόρισε τα αθλήματα της παγοδρομίας, ενώ τέλος αναφέρθηκε στον προγραμματισμό που βρίσκεται σε εξέλιξη και τους φιλόδοξους αθλητικούς στόχους της νέας περιόδου.

Με τη σειρά του ο ταμίας της ΕΟΧΑ, Νίκος Γιαννούλης, έκανε τον οικονομικό απολογισμό και παρουσίασε τον προϋπολογισμό της νέας περιόδου. Παράλληλα η Γ.Σ. υιοθέτησε τους νέους κανονισμούς του Curling, την παρουσίαση των οποίων έκανε ο αντιπρόεδρος της ΕΟΧΑ Γιώργος Σμυρναίος, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στους αναπτυξιακούς στόχους της παγοδρομίας.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκαν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και των εκπροσώπων της ΕΟΕ της περιόδου 2016-2020.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Συνέλευση:

http://www.eox.gr

facebook
twitter
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων