Ξεκίνησαν τα μαθήματα Καλλιτεχνικού πατινάζ

Ξεκίνησαν τα μαθήματα Καλλιτεχνικού πατινάζ

Το παγοδρόμιο της εταιρείας ICE ARENA στο εμπορικό κέντρο “Athens Heart” στον Ταύρο ξεκίνησε την λειτουργία του την Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου και ταυτόχρονα ξεκίνησαν και τα μαθήματα καλλιτεχνικού πατινάζ στον πάγο για όλες τις ηλικίες και όλα τα επίπεδα.

Τα μαθήματα με τους πιστοποιημένους προπονητές του παγοδρομίου από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού (σύνδεσμος ΓΓΑ) μπορούν να τα ξεκινήσουν παιδιά άνω  των 3 ετών και φυσικά και ενήλικες, πραγματοποιώντας ιδιαίτερα ή γκρουπ μαθήματα διάρκειας 30 ή 60 λεπτών.

Τα μαθήματα πραγματοποιούνται κατά τις ώρες λειτουργίας του παγοδρομίου και απαιτείται προηγουμένως να έχει κλειστεί ραντεβού απευθείας με τους προπονητές.

Στο  παγοδρόμιο διαθέτουν τον απαραίτητο βασικό εξοπλισμό (παγοπέδιλα καλλιτεχνικού, γάντια, κλπ) για κάποιον που ξεκινάει μαθήματα πατινάζ χωρίς επιπλέον χρέωση, ωστόσο μπορεί κάποιος φυσικά να χρησιμοποιήσει τον δικό του εξοπλισμό.

Για περισσότερες πληροφορίες καλείτε στο 6940 665 707 ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του παγοδρομίου: https://www.icearena.gr/pagodromio-athens-heart/

facebook
twitter
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων