“Αργυρό” για Στέλλα Μακρή και Μπριστένα Νεάκσου στη Σόφια

“Αργυρό” για Στέλλα Μακρή και Μπριστένα Νεάκσου στη Σόφια

Δυνατό ξεκίνημα με διεθνής επιτυχία για τους Άβαντες από τις αθλήτριες του Σωματείου μας Στέλλα Μακρή και Μπριστένα Νεάκσου!

Τα θερμά μας συγχαρητήρια στις “αργυρές” αθλήτριες του Σωματείου Π.Α.Σ.Χ. Άβαντες Στέλλα Μακρή και Μπριστένα Νεάκσου που κατέλαβαν την 2η θέση στον διεθνή αγώνα της ISU “Denkova-Staviski Cup” που πραγματοποιήθηκε στη Σόφια της Βουλγαρίας στις 13 & 14 Νοεμβρίου 2019.

Συγκεκριμένα, η Στέλλα Μακρή, που διαγωνίζεται φέτος στην κατηγορία της ISU Advanced Novice (η οποία περιλαμβάνει 2 προγράμματα), παρουσίασε πολύ δύσκολα τεχνικά πρόγραμμα με τριπλά άλματα και υψηλού βαθμού δυσκολίας πιρουέτες και βήματα, και έλαβε συνολικό σκορ 102.78 κερδίζοντας τη 2η θέση από συνολικά 14 συμμετοχές!

Η μικρή Μπριστένα Νεάκσου διαγωνίστηκε στην κατηγορία Chicks και έλαβε συνολικό σκορ 29.98 κερδίζοντας τη 2η θέση από συνολικά 11 συμμετοχές, παρουσιάζοντας ένα πολύ χαριτωμένο πρόγραμμα με διπλά άλματα!

Θερμά συγχαρητήρια στις ίδιες και στην προπονήτριά τους Μάγια Ζελενκοβα και ευχόμαστε πολλές ακόμη επιτυχίες!

Επίσης, να δώσουμε τα συγχαρητήρια μας και στην αθλήτρια μας Δέσποινα Κατσαρού που διαγωνίστηκε στον ίδιο αγώνα στην κατηγορία Intermediate Novice και έλαβε την 15η θέση με σκορ 35,97, παρουσιάζοντας ένα πολύ καλό πρόγραμμα.

facebook
twitter
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων