Αποτελέσματα 1ου Κυπέλλου Ελλάδος Καλλιτεχνικού Πατινάζ 2019

Αποτελέσματα 1ου Κυπέλλου Ελλάδος Καλλιτεχνικού Πατινάζ 2019

Το 1ο Κύπελλο Ελλάδος Καλλιτεχνικού Πατινάζ πραγματοποιήθηκε με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή στις 30 & 31 Μαρτίου 2019 στο παγοδρόμιο της ICE ARENA “Athens Heart”. Η διοργάνωση ανατέθηκε από την ΕΟΧΑ  στο Σωματείο Π.Α.Σ.Χ. ΑΒΑΝΤΕΣ.

Συνολικά συμμετείχαν 48 αθλητές και αθλήτριες από τα Σωματεία Άβαντες Χαλκίδας, Τάρανδος Μοσχάτου, Τρίαινα Βούλας, Φοίνικας Ελαιώνα, Huskies Θεσσ/κης και Ice Guardians Θεσσ/κης σε 6 διαφορετικές κατηγορίες (Chicks, Cubs, Basic Novice, Intermediate Novice, Junior, Open).

Θα θέλαμε για ακόμη μια φορά να ευχαριστήσουμε, καταρχάς, όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες που έλαβαν μέρος και παρουσίασαν πολύ όμορφα προγράμματα, καθώς επίσης φυσικά και όλους τους σημαντικούς παράγοντες αυτής της διοργάνωσης, την Ελληνική Ομοσπονδια Χειμερινών Αθλημάτων, τα αθλητικά σωματεία της Παγοδρομίας που συμμετείχαν, τους προπονητές, τους Έλληνες και Διεθνείς Κριτές, τους γονείς και το κοινό που ήρθε να παρακολουθήσει και να υποστηρίξει όλους τους αθλητές!

Ευχόμαστε καλή συνέχεια στις προπονήσεις της υπόλοιπης σεζόν καθώς και στην προετοιμασία των αθλητών που θα συμμετέχουν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στις 19-21 Απριλίου στη Θεσσαλονίκη.

Παρακάτω παραθέτονται τα αποτελέσματα των αγώνων:

Final results all categories – pdf file

Αναλυτικές βαθμολογίες κριτών Κυπέλλου Ελλάδος 2019 – pdf file

Online αποτελέσματα

facebook
twitter
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων